Sluit deze melding
Menu

Reisverzekering

Reisverzekering

Off-piste gedekt

Deze regeling geldt alleen voor de doorlopende reisverzekering met polisvoorwaarden 10-2015 (deze verzekering is vanaf 17 november 2015 beschikbaar geworden). Voor overige verzekeringsproducten gelden andere voorwaarden. NB: Bij overstap vanuit een ouder verzekeringsproduct, wordt het overstapmoment als aanmelddatum beschouwd. Het kind mag op die aanmelddatum nog geen 10 jaar zijn om van deze regeling gebruik te kunnen maken.

Standaard geen eigen risico

VERZEKERD VAN EEN ONBEZORGDE WINTERSPORT: DOORLOPENDE REISVERZEKERING

De Nederlandse Ski Vereniging is al sinds 1978 actief om jou te verzekeren van een onbezorgde wintersport. We durven te stellen dat we de beste doorlopende reisverzekering voor iedere wintersporter aanbieden. Niet voor niks rekent onze ambassadeur Nicolien Sauerbreij (olympisch goud Vancouver 2010) al van jongs af aan op onze verzekering.

Met het basispakket, dat al af te sluiten is vanaf €30 per jaar, ben je verzekerd tegen de grootste risico’s die je loopt tijdens je wintersport en al je andere vakanties (zomer en winter). Dit basispakket bevat de volgende wintersportspecifieke dekkingen:

 • Off-piste dekking;
 • Een vergoeding voor je liftpas, gehuurd materiaal en/of ski- en snowboardlessen als je een geblesseerde of zieke reisgenoot moet verzorgen;
 • Een vergoeding voor extra reis- en verblijfskosten als je op weg naar de wintersport een vertraging oploopt van meer dan 8 uur door heftige natuuromstandigheden of staking;
 • Een vergoeding voor vervangende huurski’s als je eigen ski’s zijn beschadigd of gestolen tijdens de wintersport;
 • Dekking bij wintersportactiviteiten in Nederland (sneeuwbaan, outdoorbaan, rollerbaan);
 • Sneeuwgarantie.

Flexibel samenstellen met optionele modules

Je hebt de mogelijkheid de basisverzekering aan te vullen met optionele modules zoals de module ‘annulering’ of de uitgebreide module ‘bagage’. Hiermee krijg je bij schade of diefstal van je wintersportmateriaal tot wel twee jaar nieuwwaarde terug! Op deze manier kun je de verzekering flexibel aanpassen aan je persoonlijke wensen. Jij bepaalt wat je wilt verzekeren, waarbij een goede wintersportdekking natuurlijk altijd tot de basis behoort.

Exclusief voor leden

De doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging is exclusief voor leden. Ben je al lid en wil je de verzekering afsluiten? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling ledenservice via 070 310 11 12 (op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 15.00 uur) zodat deze voor je kan worden aangevraagd. Nog geen lid? Word dat dan snel en ga onbezorgd op wintersport met onze doorlopende reisverzekering.

Meer informatie basisdekking & modules

Meer informatie over de basisdekking en de optionele modules vind je bij de reisverzekering voor leden en de reisverzekering voor niet-leden.

De Nederlandse Ski Vereniging weet wat er allemaal kan misgaan tijdens je wintersport en is al sinds 1978 actief op het verzekeringsvlak om die risico’s zo optimaal mogelijk voor je af te dekken. We durven te stellen dat we de beste doorlopende reisverzekering voor wintersporters hebben ontwikkeld. Zo ben je niet alleen op de piste maar ook off-piste gedekt (zonder kleine lettertjes!), bieden we sneeuwgarantie en worden je liftpas, gehuurd materiaal of ski- en snowboardlessen vergoed als je een geblesseerde of zieke reisgenoot moet verzorgen. Daarbij ben je natuurlijk ook tijdens al je andere actieve vakanties (zomer of winter) uitstekend verzekerd. Ben je al lid en wil je de verzekering afsluiten? Ga dan naar de verzekering voor leden. Nog geen lid? Word dat dan snel en krijg ook toegang tot de meest complete doorlopende reisverzekering voor wintersporters.

Verzekering voor leden

Verzekering voor leden

Vanaf €30 per jaar kunnen leden van de Nederlandse Ski Vereniging het basispakket van onze doorlopende reisverzekering afsluiten.

Meer informatie en verzeker

Nog geen lid?

Nog geen lid?

Vanaf €65 per jaar kun je niet alleen gebruik maken van het basispakket van onze doorlopende reisverzekering, maar ben je ook lid van de Nederlandse Ski Vereniging. Dat brengt vele voordelen met zich mee. Als lid krijg je bijvoorbeeld ruim €100 korting op onze eigen reizen.

Word lid en verzeker

Lidmaatschap Nederlandse Ski Vereniging

Lidmaatschap Nederlandse Ski Vereniging

Wintersport is fantastisch, en de Nederlandse Ski Vereniging is er om dit voor iedereen zo leuk en zo veilig mogelijk te maken. Als lid krijg je niet alleen viermaal per seizoen Wintersport Magazine en eenmaal Snowboard Magazine in de bus, je hebt toegang tot mooie producten en flinke kortingen. De ledenaanbiedingen variëren gedurende het jaar en zijn zeer divers: van kortingen op reizen, materiaalhuur en lessen tot speciale prijzen voor kleding, sneeuwkettingen en gadgets. Je vindt op onze website en in onze tijdschriften veel informatie over skigebieden, alle ins en outs over wintersportmateriaal en tips van de experts. Zo kun je je optimaal voorbereiden op een leuke en veilige wintersport.

Een paar voordelen noemen wij graag:

 • toegang tot de beste doorlopende reisverzekering voor wintersporters
 • ruim €100 korting op onze eigen reizen
 • tot wel 55% korting via Skiset (online) op materiaalhuur in de Alpen
 • korting op de toegang van sneeuwbanen in Nederland
 • toegang tot de online SneeuwFit-trainingsmodule
 • je ontvangt viermaal per seizoen Wintersport Magazine en een keer het Snowboard Magazine

Meer informatie en word lid